Antwerp Karting Antwerp Karting
Antwerp Karting Clubkampioenschappen 2015
Antwerp Karting Karting School
Uitslagen
Venray
Kalender
Reglementen per klasse
Algemene reglementen
Clubkampioenschappen 2015

Antwerp Karting - Clubkampioenschappen 2015

Karts en Materialen

Zorg dat uw kart in goede staat is en conform de veiligheids voorzieningen die in het reglement beschreven staan (bv lange achterbumper , dubbele remkabel , lood vastgemaakt op de kart met bouten en moeren ) indien u hier meer info over wenst of advies kan u ons altijd contacteren. Indien u nog materialen nodig hebt hou er dan rekening mee dat in het weekend zelf geen onderdelen of dergelijke in grote voorraad aanwezig zijn. Voorzie u dus op voorhand. Zorg ook dat uw kleding in goede staat is . Voor de kleinsten gelden de veiligheidsmaatregelen van nekbeschermer , ribbeschermer en hoge schoenen. De nieuwe regelementen 2015 kan je hier vinden. Voldoet u momenteel niet aan deze technische conformiteit aarzel dan niet om contact op te nemen. We kunnen dan nog het nodige doen om u in regel te stellen zodat je toch kan deelnemen aan het clubkampioenschap 2015.

Inschrijvingsgeld

Betaling van het inschijvingsgeld kan op de dag zelf . Dit geldt ook voor de piloten die nog geen lid zijn van AKRT vzw 2015, ter plaatse kan het lidgeld ingevuld en voldaan worden. Gelieve hiervoor contante gelden te voorzien daar de CLUB AKRT vzw niet over een bancontact systeem beschikt . Inschijvingsgelden worden niet op rekening geplaatst ! ! Gelieve op tijd aan te melden voor uw inschrijving. (zie timing) Bij laattijdige inschrijving wordt u achteraan op de startgrid geplaatst . Indien u later bent kan u altijd telefonisch verwittigen 0479803159.

Aandachtspunten ter plaatse

Het is absoluut verboden om met de kart te rijden op de parking! De karts worden geduwd naar het circuit ! Gelieve ook rekening te houden met de milieu voorschriften van het circuit . Een plastic zeil onder de kart is verplicht . Gelieve ook geen banden of ander dingen achter te laten op de parking.

Voor alle verdere informatie :

ANTWERP KARTING