Antwerp Karting Antwerp Karting
Antwerp Karting Clubkampioenschappen 2015
Antwerp Karting Karting School

Antwerp Karting

Outdoor circuit Wilrijk

Beste piloten, klanten, vrienden,

wegens niet verlenging van het huurcontract hebben we onze activiteiten op, en rond, het outdoor karting circuit aan de Boomsesteenweg te Wilrijk (Autostad) moeten stopzetten. Onze verhuurder Cardoen Center voorziet in korte termijn een uitbreiding van zijn bedrijf en een regularisatie op Autostad waardoor er geen enkele mogelijkheid meer was om nog langer gebruik te maken van het circuit. Vanaf 1 september kunnen er dan ook geen kartingevenementen en wedstrijden meer georganiseerd worden op ons unieke outdoor circuit.

 

Terugblik

Wij kijken tevreden terug op 20 jaar karting geschiedenis op Autostad. Het was een mooie en bewogen periode die ons altijd zal bijblijven. We hebben veel geleerd, veel mooie mensen leren kennen en samen een belangrijke rol gespeeld in de opbouw van de fundamenten van de hedendaagse kartingcompetities. Maar eens komt er aan alle contracten een eind. Gedwongen, maar met een goed gevoel, keren we het verleden de rug toe en blikken vooruit naar een nieuwe toekomst.

 

Verhuis naar nieuwe locatie

Antwerp Karting is een gezond bedrijf dat nu voor een nieuwe uitdaging staat. We blijven dus niet bij de pakken zitten en werken momenteel volop aan het aanleggen van een spectaculair buitencircuit op een nieuwe locatie in Herentals. De opstarting vereist echter tal van administratieve procedures waardoor het tijdstip van opening nog niet bekend is. Maar, terwijl wij hard werken aan de doorstart van onze nieuwe locatie blijven de activiteiten van Antwerp karting gewoon doorlopen!! Op deze web site vind je alle info betreffende wedstrijden, evenementen, kalender en uitslagen.

ANTWERP KARTING